Up 2 Date

Travis Scott en Drake hoorden pas over doden Astroworld Festival op afterparty

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott en Drake hoorden pas over doden Astroworld Festival op afterparty

Travis Scott was na afloop van zijn optreden nog steeds niet op de hoogte van de ernstige situatie in het publiek tijdens het Astroworld Festival. Travis zou namelijk pas tijdens een afterparty, georganiseerd door Drake, het nieuws hebben meegekregen over de festivalramp, zo meldt TMZ.

Afterparty

Bronnen dichtbij Scott vertellen aan TMZ dat niemand hem tijdens het evenement op de hoogte had gesteld van het gedrang bij hekken, waardoor acht mensen om het leven kwamen en honderden gewond raakten. Hij vertrok kort na zijn optreden naar een restaurant waar een afterparty werd gehouden. "Travis wist niet hoe ernstig de situatie was toen hij aankwam op dat feestje. Qua timing klopt dat ook als je kijkt naar wanneer de politie naar buiten bracht wat er was gebeurd op het festival."

Show stoppen

Ook Drake had niet door dat mensen doodgingen en gewond raakten tijdens het evenement. Volgens TMZ smeekten sommige bezoekers de aanwezige cameramannen om de show te stoppen. Echter vertellen insiders dat de cameramannen te ver van het podium verwijderd waren om Travis Scott op de hoogte te stellen van de situatie in het publiek.

Meteen vertrokken

Travis en Drake werden uiteindelijk in het restaurant ingelicht over het drama en zijn daarna meteen vertrokken. Het is niet bekend of ze daarna terug zijn gegaan naar het festival. Beide rappers hebben inmiddels gereageerd op de gebeurtenis en lieten weten dat ze kapot zijn van de tragische gebeurtenis. Travis heeft aangegeven de begrafeniskosten van slachtoffers op zich te nemen.

Ster advertentie
Ster advertentie