Films, Series & TV

Tweede seizoen 'Tiger King' staat online en er is weer veel drama

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Tweede seizoen 'Tiger King' staat online en er is weer veel drama

De bizarre Netflix-docuserie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness was vorig jaar een ongekend succes. De fans konden dan ook niet wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws voor de liefhebbers die weer uitkijken naar alle drama rondom Joe Exotic: het tweede seizoen is namelijk vanaf vandaag te zien!

Celstraf van 22 jaar

Het eerste seizoen richtte zich grotendeels op fokker Joe Exotic en de fitte met zijn aartsvijand Carole Baskin. Die laatste beschuldigde Exotic van dierenmishandeling in zijn dierenpark. Inmiddels zit Joe een celstraf van 22 jaar uit, nadat hij schuldig werd bevonden aan het plannen van de moord op Baskin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mysterieuze verdwijning

In het tweede seizoen ligt de focus vooral op hoe het Joe vergaat in de gevangenis. Ook zijn geschil met Jeffrey Lowe, die Joes dierenpark overnam nadat hij gearresteerd werd, komt aan bod.

Maar daar blijft het niet bij. Zo is een groot deel ook gericht op de mysterieuze verdwijning van Baskins ex-man Don Lewis. Zo wordt Baskin er nog altijd door veel mensen - én de kinderen van Lewis - van verdacht dat zij haar ex-man aan de tijgers heeft gevoerd. "Er zullen nieuwe onthullingen en geheimen naar boven komen. Dacht je het hele verhaal al te kennen? Wacht maar af", aldus Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Critici zijn niet mild over het tweede seizoen. Zo wordt het door verschillende media onder meer bestempeld als 'smakeloos', 'trashy', 'zinloos' en 'een puinhoop'. Klinkt dus precies als het succesvolle eerste seizoen! Ondanks de kritische recensies laten veel kijkers op social media weten zich niet af te laten schrikken. "Sequels voldoen zelden aan de verwachtingen, maar ik kan eigenlijk niet wachten om alle gekkigheid te zien", schrijft iemand op Twitter. Iemand anders heeft misschien wel de beste omschrijving als het gaat om het nieuwe seizoen: "Tiger King 2: iets waar niemand om vroeg, maar wat iedereen gaat kijken".

Ster advertentie
Ster advertentie