Films, Series & TV

Bedenker 'Peaky Blinders' hint naar vervolg op serie: "Verhaal is nog niet afgelopen"

foto: Peaky Blinders
  1. Newschevron right
  2. Bedenker 'Peaky Blinders' hint naar vervolg op serie: "Verhaal is nog niet afgelopen"

Fans van Peaky Blinders kunnen waarschijnlijk uitkijken naar een vervolg op de populaire Britse serie. Steven Knight, de bekender van de televisiereeks, laat namelijk in een statement weten dat "het verhaal nog niet afgelopen is".

Tiende verjaardag

Afgelopen dinsdag was het precies tien jaar geleden dat het eerste seizoen van Peaky Blinders gelanceerd werd. Knight zag dat als een perfect moment om te reflecteren op het tienjarige bestaan van de populaire serie. "Het is moeilijk te geloven dat het tien jaar geleden is dat Tommy Shelby voor het eerst op dat zwarte paard door de straten van Birmingham reed", laat de regisseur weten via het officiële X-account van Peaky Blinders. "Het fenomenale wereldwijde succes van de serie hebben we te danken aan de genialiteit en het harde werk van het loyale team dat de show mogelijk maakt. We zijn nu tien jaar verder en het verhaal is nog niet afgelopen. Houdt dit account in de gaten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe gaat het verhaal verder?

Het ziet er dus naar uit dat de bedenker van de serie nog genoeg in petto heeft voor fans van Peaky Blinders. Hoe Knight het verhaal wil voortzetten is uiteraard nog onduidelijk. Wel liet hij vorig jaar doorschemeren dat er een film in het Peaky Blinders-universum aankomt. Ook gaan er geruchten dat er spin-offs van de Britse serie op de planning staan.

Peaky Blinders

Peaky Blinders volgt het verhaal van Tommy Shelby (gespeeld door Cillian Murphy) en zijn gelijknamige en beruchte bende, die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in het Engelse Birmingham. Het zesde en laatste seizoen van de populaire serie werd vorig jaar uitgebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie