Films, Series & TV

'Squid Game'-actrice is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

foto: YouTube: Netflix Asia
  1. Newschevron right
  2. 'Squid Game'-actrice is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

Jung Ho-yeon, bekend van de populaire Netflix-serie Squid Game, is door Louis Vuitton benoemd tot wereldwijde ambassadeur. Dat maakte het modehuis vandaag bekend via Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Global ambassador

"Ho Yeon Jung treedt toe als nieuwe 'Global House Ambassador' voor mode, horloges en juwelen", leest het in de caption. De creatief directeur van het merk, Nicolas Ghesquiere, deelt in de caption ook hoe onder de indruk hij was van Jung's talent en persoonlijkheid, wat de aanleiding was voor de samenwerking. "Ik werd meteen verliefd op HoYeon's grote talent en fantastische persoonlijkheid. Ik kijk ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen binnen de reis die we een paar jaar geleden bij Louis Vuitton zijn begonnen", aldus Ghesquiere.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Succes van Squid Game

De actrice, die eerder vooral als model actief was, heeft al een geschiedenis bij Louis Vuitton. Zo deed zij in 2017 mee aan de ready-to-wear campagne van het modehuis. Die eerdere samenwerking wordt nu nieuw leven ingeblazen door het succes van Squid Game.

Jung Ho-yeon kreeg er sinds de start van de serie iedere dag bijna een miljoen volgers bij op Instagram. Voor Squid Game had de actrice nog een paar duizend volgers op het platform. Inmiddels staat de teller op 16 miljoen volgers, waarmee zij de meest gevolgde Koreaanse acteur is op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie