Films, Series & TV

Ferry Bouman bedreigt Frank de Boer: "Je neemt zeker alleen maar Ajacieden mee?"

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Ferry Bouman bedreigt Frank de Boer: "Je neemt zeker alleen maar Ajacieden mee?"

Over bondscoach Frank de Boer wordt vaak gezegd dat hij Ajax-spelers of spelers met een Ajax-verleden zou voortrekken. Dat vindt rasechte PSV'er en Undercover-hoofdpersonage Ferry Bouman blijkbaar ook, aangezien hij De Boer even hardhandig ondervraagt over de EK-selectie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Hoeveel PSV'ers zitten erbij?'

Bondscoach Frank de Boer maakte afgelopen week de EK-voorselectie van Oranje bekend en maakt op 26 mei bekend welke 26 spelers officieel meegaan naar het EK. Helaas voor De Boer heeft Ferry geen geduld en wil hij nu al weten wie er meegaan. Zodra de twee per auto ergens in the middle of nowhere aankomen, zegt De Boer: "Ik waardeer je advies enorm, maar ik kan je echt niet beloven dat ik er wat mee ga doen."

Met dat antwoord is Ferry alles behalve blij, zo bedreigt hij De Boer met een pistool. Vervolgens rent De Boer de auto uit en valt hij van een klif, waarna Ferry van boven de klif roept: "Hoeveel PSV'ers zitten erbij?" Nadat hij geen antwoord krijgt, rolt ook Ferry naar beneden en vraagt hij: "Je gaat zeker alleen maar Ajacieden meenemen?" Daarop antwoordt de bondscoach voor Oranje: "Nee joh, ik kijk overal."

Trekker overgehaald

Op een gegeven moment besluit Frank de Boer niets meer te zeggen, waarna een woedende Ferry zijn pistool op de bondscoach richt en de trekker overhaalt. Maar daar blijken geen kogels meer in te zitten tot vreugde van De Boer: "Fijn om te zien dat het geluk nu al aan mijn kant is." Nu nog hopen dat dat ook voor Oranje geldt op het EK!

Noa Lang

Het is niet de eerste video met iemand uit de voetbalwereld die Netflix dropt naar aanleiding van de nieuwe film Ferry. Zo bedreigde Ferry vorige week nog Noa Lang, omdat de speler van Club Brugge hem weigerde als manager.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie