Films, Series & TV

Documentaire 'Framing Britney Spears' krijgt mogelijk een vervolg

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Documentaire 'Framing Britney Spears' krijgt mogelijk een vervolg

De documentaire Framing Britney Spears kreeg wereldwijd veel aandacht. New York Times-journaliste Liz Day heeft in een interview met The Hollywood Reporter laten weten dat een vervolg niet wordt uitgesloten.

Nieuwe informatie

In het interview vertelt Day: "Ik denk dat we dat heel leuk zouden vinden. Er is heel veel dat we niet hebben gebruikt of hebben laten liggen omdat we tijd tekort kwamen. Sinds de documentaire is uitgezonden hebben we ook veel nieuwe informatie gekregen die heel interessant is en zeker de moeite waard om te onderzoeken."

Vertrouwen

Volgens de journalist willen meer betrokkenen hun verhaal delen nadat de documentaire is uitgekomen. "Mensen hadden weinig vertrouwen in de pers omdat ze zich in het verleden gebruikt voelden. De tactvolle manier waarop we deze documentaire hebben gemaakt en het respect dat we voor alle partijen hebben getoond heeft ons verder gebracht."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jamie Spears

Framing Britney Spears zorgde voor veel verbaasdheid onder kijkers. De documentaire laat onder meer zien hoe de media met de zangeres omgingen toen ze nog jong was. Daarnaast gaat de documentaire dieper in op de zenuwinzinking van Britney in 2007. Hierdoor kwam ze in 2008 onder volledige curatele van haar vader Jamie Spears kwam te staan.

#FreeBritney

Haar vader is sindsdien verantwoordelijk voor haar financiële en persoonlijke beslissingen. Dit is iets waar de zangeres graag van af wil. Al eerder werd er om deze reden de hashtag #FreeBritney in het leven geroepen.

Ster advertentie
Ster advertentie