Films, Series & TV

Khani en Matt kwamen op hun derde date maandenlang vast te zitten in Costa Rica

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Khani en Matt kwamen op hun derde date maandenlang vast te zitten in Costa Rica

Maandenlang met iemand vastzitten op een vakantiebestemming is al best heftig, laat staan als het de persoon is met wie je pas op de derde date bent. Dit overkwam Khani en Matt, die tijdens de coronapandemie op date gingen en vervolgens samen strandden in Costa Rica. In een nieuwe Netflix-docu, genaamd Longest Third Date, laten ze zien hoe die ultieme relatietest eraan toeging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Date van 79 dagen

De Amerikaanse Khani en Matt leerden elkaar in 2020 kennen via de datingapp Hinge. Na twee dates bleek het zo goed te klikken dat ze voor hun volgende afspraakje besloten om spontaan een weekendje naar Costa Rica te gaan. Dat weekend werd uiteindelijk een verblijf van 79 dagen toen de wereld in lockdown ging vanwege de coronapandemie.

Samen overleven

Het resort waarin de twee verbleven ging dicht en alle vluchten werden gecanceld. En dus zat er niets anders op dan de lockdown samen te overbruggen op de tropische bestemming. Dat leidde ertoe dat Khani en Matt onder andere samenwoonden in een boomhut en een tent in de jungle. Plotseling zo intensief samenleven leverde uiteraard de nodige uitdagingen op. "We raken uitgepraat", hoort je Matt in de trailer van de docu zeggen. "Er is zeker sprake van druk en van momenten waarvan we overwhelmed raken."

Uiteindelijk maakten Khani en Matt er het beste van en grepen ze de kans om elkaar goed te leren kennen. Maar dan volgt de vraag: hoe gaat het verder wanneer ze terug kunnen naar hun hometown New York City?

Longest Third Date is vanaf 18 april te bekijken op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie