Films, Series & TV

Zendaya schittert in officiële trailer voor 'Challengers'

foto: YouTube: Warner Bros. UK & Ireland
  1. Newschevron right
  2. Zendaya schittert in officiële trailer voor 'Challengers'

Zendaya heeft een nieuwe hoofdrol te pakken. In Challengers speelt ze een toptalent in de tenniswereld die verzeild raakt in een liefdestriangel met twee jongens en de trailer ziet er veelbelovend uit.

Challengers

In Challengers worden drie tennisspelers gevolgd die elkaar al sinds hun tienertijd kennen als exen en voormalige beste vrienden. Jaren later zijn ze betrokken bij dezelfde tenniswedstrijd. Omdat ze allemaal willen winnen, borrelen allerlei oude rivaliteiten en verlangens op én buiten de baan op.

Cast

De romantische sportcomedy is geregisseerd door Luca Guadagnino, bekend van Call Me By Your Name, Suspiria en Bones and All. De hoofdrol wordt vertolkt door Zendaya, die drie maanden samen met de voormalige tennisser Brad Gilbert werkte om zich voor te bereiden op de rol. De andere twee leden van de liefdestriangel in de film worden vertolkt door Josh O'Connor en Mike Faist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

15 september

Challengers gaat in première op het filmfestival in Venetië en is vanaf 15 september in de bioscopen te zien. Vervolgens zal de film te zien zijn op Prime Video.

Ster advertentie
Ster advertentie