FunX

'Mijn zus mag experimenteren met mijn vriend, als ze maar vertelt hoe die tollie was'

foto: Unsplashfoto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. 'Mijn zus mag experimenteren met mijn vriend, als ze maar vertelt hoe die tollie was'

Het is weer eens tijd voor een juicy Dating Dilemma in Start met Fernando. Deze week vertelde luisteraar Jaimy over haar dilemma. Zo bracht zij haar vriendje onlangs voor het eerst thuis en zegt hij sindsdien dat hij Jaimy's zus knap vindt en haar beter wil leren kennen. Jaimy weet nu niet wat zij moet doen en is helemaal in paniek. Moet zij haar man delen met haar bloedeigen zus of niet? Gelukkig stonden de luisteraars weer ready met hun adviezen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Zolang zij maar vertelt hoe die tollie was'

Luisteraar Kim was meteen straight to the point. Volgens haar moet iedereen elkaar alles gunnen. Zelfs als het gaat om familieleden. "Niemand is van iemand en iedereen is van iedereen. We moeten niet allemaal de illusie hebben dat je voor altijd monogaam zult zijn en maar voor één persoon bent gemaakt. Nee man, neem een keer een andere bus en experimenteer met die shit. Als mijn vriend zou zeggen dat hij wil experimenteren met mijn zus, dan zeg ik: 'Jongen, ga alsjeblieft.' Zolang mijn zus maar vertelt hoe die tollie was. Misschien zegt ze wel van: 'Die tollie was nep man.'"

'Skip deze man'

Lamarti is het helemaal niet eens met Kim. Zijn tip? Wegrennen nu het nog kan! "Skip deze man voordat hij er met je zusje vandoor gaat. Geloof me, ik heb dit al een keer meegemaakt. Ik ken iemand die dit ooit geflikt heeft!"

'Dit is the new movement'

Sam kan zich compleet vinden in de visie van Kim en is het dus wél met haar eens. Meer dan eens zelfs. Sam: "Mijn vrouw en ik zoeken iemand als Kim. Waren ze allemaal maar zoals zij. SO naar Kim." Ook luisteraar Charmaine vindt dat Kim gelijk heeft: "Dit is the new movement! Als mijn partner met zo'n voorstel komt, zou ik niet boos worden. Ik ben open minded. Jaimy moet het gewoon bespreekbaar maken met haar zusje!"

Incest?

Luisteraar Nikita heeft niets tegen polygamie, maar vindt deze situatie toch anders. "Laten we niet negeren dat het om zusjes gaat. Het gaat niet om een random iemand. Op die manier zit je straks in een driehoeksverhouding met je zusje, dat is toch gewoon incest?"

'Experimenteer lekker met jezelf'

Als het aan luisteraar Anusjka ligt, zullen haar partner en zij nooit experimentjes doen met familieleden. "Dit soort experimenten gaan niet gebeuren met mijn partner. Je kiest gewoon voor de een of de ander. We gaan geen experimenten doen waar ik bij ben. Experimenteer lekker met jezelf."

Ster advertentie
Ster advertentie