FunX

Josylvio wint award voor Best Video: "Zo'n prijs heb ik nog nooit gewonnen"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Josylvio wint award voor Best Video: "Zo'n prijs heb ik nog nooit gewonnen"

Josylvio heeft al veel awards en gouden platen op zijn naam staan, maar tijdens de FunX Music Awards kreeg hij erkenning voor twee andere dingen dan zijn raptunes: het tot leven brengen van zijn muziek in clips én het begeleiden van nieuw raptalent.

Quote

Ik heb nog nooit zo'n prijs gewonnen, dus dat ik 'm nu voor deze clip win, is echt heel tof.

Winnende clip

Josylvio won de FunX Music Award voor Best Clip met zijn video van Het Leven Is een Trip met Lijpe. "En samen met Sef!", benadrukt hij in AFAS Live tegen Nordin. "Hij heeft de clip gemaakt en ook die van het hele vorige album. Er is veel tijd en moeite aan besteed. Ik heb nog nooit zo'n prijs gewonnen, dus dat ik 'm nu voor deze clip win, is echt heel tof."

Hij mag er dan misschien goed in zijn, clips schieten is niet Josylvio's favoriete bezigheid. "Het is het meest irritante man. Het duurt lang! Gelukkig heb ik een bus waar ik tv in kan kijken, anders word ik echt lauw." Daarnaast heeft hij talentvolle mensen om zich heen om mee te werken. "Als ik met Sef werk, kan ik het loslaten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Trots op KA

Josylvio's Hella Cash-broer KA ging er met de award voor Next Best vandoor. "Hij sowieso de beste, ook zonder award!", vertelt Josylvio trots. "Hij is al heel lang om me heen. Het was nooit de juiste timing, maar nu was het de perfecte tijd om in de boot te stappen en nu is hij kapitein op het schip."

Hella Cash-talenten

Josylvio heeft meer rappers onder zijn hoede bij zijn label. Hoe coacht hij die talenten? "Je moet gewoon eerlijk zijn, dat is het allerbelangrijkste", vertelt hij Nordin. "Als je kaka bent, moet ik dat eerlijk zeggen. Het zijn alleen maar harde rappers, maar je moet jezelf ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Van KA wisten we al dat dit zijn sound was. Hij heeft het zelf naar een nieuw punt weten te ontwikkelen, hetzelfde geldt voor de anderen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie