FunX

Snoop Dogg onder vuur omdat hij in bijzijn van kleinkinderen joint in handen heeft

foto: Tinseltown (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg onder vuur omdat hij in bijzijn van kleinkinderen joint in handen heeft

Snoop Dogg heeft een video op Instagram geplaatst, waardoor hij veel negatieve reacties heeft ontvangen. De rapper is in de video namelijk te zien in de studio, terwijl hij samen met zijn kleinkinderen is. Hetgeen waarmensen alleen over vallen is dat Snoop een joint in zijn handen heeft in het bijzijn van zijn kleindochters die beide nog geen vier jaar oud zijn.

Snoop Dogg heeft joint vast in video

Hoewel het roken van wiet onderdeel is van Snoop Doggs hele publieke imago kan niet iedereen dat deze keer waarderen. Onder de video die Snoop op Instagram heeft geplaatst, reageren fans geschrokken. "Even serieus. Zie ik nou een joint in zijn handen,terwijl hij met zijn kleinkinderen is? Kom op, man", schrijft iemand onder de post. "Toch niet in het bijzijn van kinderen?" en "Dit kan niet", reageren anderen.

Er zijn ook fans die laten weten dat Snoop de joint in de video niet heeft aangestoken en dat mensen niet meteen conclusies moeten trekken. Het kan namelijk ook zijn dat de rapper vals beschuldigd wordt . Zelf heeft de rapper nog niet op alle commotie gereageerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stoppen met roken

Vorig jaar zorgde Snoop Dogg ook voor veel aandacht met een Instagram post. Hij leek namelijk aan te duiden dat hij ging stoppen met het roken van wiet. "Na veel wikken en wegen en gesprekken met mijn familie heb ik besloten om te stoppen met smoken", schreef hij. De Drop It Like It's Hot-rapper vervolgde zijn statement met: "Respecteer alsjeblieft mijn privacy gedurende deze tijd."

Dit bleek echter allemaal niet waar te zijn, want in een andere post vertelde de rapper dat het ging over een compleet andere manier van 'smoken'. "Ik weet wat je denkt: Snoop, roken is echt jouw ding. Maar ik ben er klaar mee. Klaar met al dat gehoest en kleren die stinken. Ik ga voor rookvrij." In de caption schreef de rapper dat hij "rookloos door het leven gaat" en samenwerkte met een bedrijf dat gespecialiseerd is in vuurkorven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie