FunX

Roy vertrekt een maand naar Kenia voor de liefde: "Ik heb haar ontmoet via datingsite"

foto: Privéfoto
  1. Newschevron right
  2. Roy vertrekt een maand naar Kenia voor de liefde: "Ik heb haar ontmoet via datingsite"

Roy (37) heeft de liefde van zijn leven ontmoet op een wereldwijde datingsite. De tortelduifjes hebben elkaar nog nooit in het echt gezien, maar daar komt binnenkort verandering in. Roy reist dit weekend af naar Kenia om zijn grote liefde voor het eerst in levenden lijve te ontmoeten, vertelt hij in Start met Fernando.

Datingsite

Roy begint zijn verhaal met het feit dat hij online is aangesproken door een jonge vrouw uit Kenia. "Via een datingsite zijn we gaan chatten en we hebben nu al zo'n twee à drie maanden contact met elkaar", aldus Roy. Hij zegt absoluut geen twijfels te hebben over het feit dat hij naar een ander continent moet reizen om haar te zien. "We zullen heel de maand december met elkaar spenderen", voegt Roy eraan toe. De reistijd van ruim acht uur neemt hij dan ook voor lief.

Kenia

Hij hoopt dat de vlam meteen overslaat, zodra hij het vliegtuig uitstapt. "Ik hoop dat ze een toekomst in mij ziet en dat we samen verder kunnen. Maar ik denk dat dat wel goed zit", zegt Roy. Zijn nieuwe liefde heeft namelijk een brief geschreven met de reden van zijn verblijf, zodat Roy een visum aan kon vragen. "Daarnaast moest ik ook een verblijfplaats opgeven en ik heb geen hotel of resort geboekt", legt Roy uit.

Roy's geliefde heeft zelf ook plannen om hem op te zoeken in Nederland. "Als alles soepel verloopt met haar visumaanvraag, dan zal ze volgend jaar ook een maandje bij mij verblijven. Maar ga dus eerst naar haar toe en misschien kom ik wel nooit meer terug", zegt hij lachend.

Ster advertentie
Ster advertentie