FunX

Bryan Mg over zijn blunder on stage: ''Ik stond wel weer smooth op''

foto: Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Bryan Mg over zijn blunder on stage: ''Ik stond wel weer smooth op''

Bryan Mg is dit jaar genomineerd voor maar liefst twee FunX Music Awards. De 25-jarige artiest was zojuist te gast in de FunX Music Awards Avondshow en besprak met Nordin onder meer zijn grootste blunder on stage.

Nominaties

Bryan Mg is dit jaar genomineerd in de categorie Best Singer en de categorie Best Collab. Nordin vraagt hem welke award hij liever wint, als hij zou moeten kiezen. ''Ik zou dan het liefst Best Singer winnen. Ik kom uit België en ben de enige uit België die genomineerd is. Ik wil België representen en zou het mooi vinden om dan zo een belangrijke award te winnen.''

Nordin vertelt dat hij Bryan Mg voor het eerst hoorde toen hij zelf in de kapperstoel zat. Tijdens het nummer had Nordin niet gedacht dat de zanger Belgisch zou zijn. ''Ik weet niet wat het is, maar tijdens het zingen hoor je het niet'', zegt Bryan Mg lachend.

Hologram

De artiest heeft samen met FunX ook een optreden opgenomen in een hologram box. Deze boxen zijn in aanloop naar de FunX Music Awards op verschillende plekken in Nederland neergezet, waar mensen konden genieten van de show.

Bryan Mg vertelt dat hij zijn neef, die in Rotterdam woont, naar het station heeft gestuurd om het te checken. ''Ik heb mijn neef gezegd dat hij naar Centraal Station moest gaan om mij bewijs te sturen. Om jezelf zo terug te zien, is wel echt gek. Big shout out naar FunX.''

Blunder

Bryan Mg treedt dit jaar op tijdens de FunX Music Awards en geeft aan gezonde spanning voor zijn performance te voelen. Ook vertelt hij over zijn grootste blunder op het podium. ''Wawa gaf een showtje en hij wou dat ik hem joinde. Ik liep het podium op en het was daar zo donker. Ik zag niks. Toen ik over de stage heen liep, viel ik ineens in een gat. Haha, ik stond vervolgens wel smooth op, maar het is helemaal viraal gegaan op Twitter.'

Marokko

Daarnaast heeft de zanger ook een track gemaakt met Dystinct en dat is in Marokko niet onopgemerkt gebleven. Ze hebben daarmee zelfs de Marokkaanse krant gehaald. ''Ik sprak hem net pas daarover en hij vertelde me dat het helemaal viraal gaat in Marokko. Hij heeft me het stuk uit de krant doorgestuurd, maar ik kan het niet lezen. Ik wil echt nog een keer naar Marokko. Ik breng Dystinct dan wel met me mee als tolk'', lacht de zanger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stem

Wie verdient er volgens jou een FunX Music Award? Je kan tot vanavond 23:00 uur stemmen op je favoriete artiesten. Wie er met de prijzen vandoor gaan, wordt donderdag 18 november duidelijk tijdens de awardshow in AFAS Live.

Ster advertentie
Ster advertentie