Naar homepage
FunX

Fernando rent kletsnatte Dam tot Damloop uit voor kankeronderzoek

  1. Newschevron right
  2. Fernando rent kletsnatte Dam tot Damloop uit voor kankeronderzoek

Fernando heeft vandaag in de stromende regen de Dam tot Damloop uitgelopen met Team Fernando dat bestond uit artiesten, FunX-luisteraars en collega's! De strijders liepen 16,1 kilometer lopen om geld op te halen voor kankeronderzoek. Meer beelden zien? Check de Insta Stories van FunX!

Dam-tot-Dam

Je kon de renners van Team Fernando de afgelopen week steunen door geld te doneren voor kankeronderzoek en op die manier kans maken op verschillende dingen, zoals een voetbalclinic van Soufiane Touzani en een meet en greet met Boef. de Dam tot Damloop waar Fernando en zijn team aan meededen maakt onderdeel uit van het jaar waarin FunX zich extra inzet voor KWF.

Jongeren en kanker

In Nederland is er veel aandacht voor kanker. Met name volwassenen en kinderen zie je vaak langskomen, maar FunX richt zich de komende maanden juist op jongeren tussen de 15 en 25. De impact van kanker op iemand is enorm. De chemo's maken alles kapot in je lichaam, zeker terwijl je nog in de groei bent. En daarom deelt FunX de komende periode inspirerende en soms treurige verhalen van iemand die deze verschrikkelijke ziekte heeft of heeft gehad, maar ook van familie en vrienden van een persoon met kanker. Misschien worden we allemaal iets bewuster van de ziekte en de impact daarvan op iemands leven.

Ster advertentie
Ster advertentie