FunX

Djairo maakt switch van pizzabezorger naar model door berichtje op UberEats

foto: Instagram Djairo
  1. Newschevron right
  2. Djairo maakt switch van pizzabezorger naar model door berichtje op UberEats

Stel je voor: je bent rustig pizza's aan het bezorgen, tot je een pizza bezorgt die je hele leven verandert. Het overkwam Djairo. Hij kreeg een bijzondere vraag van een klant via de chatfunctie in UberEats, namelijk of hij model was en zo nee, of hij interesse had om model te worden. Niet veel later verovert hij de internationale catwalks. "Het is een beetje een aparte vraag om te stellen als je iets bestelt als klant. Ik had het totaal niet verwacht", vertelt Djairo in Start met Fernando.

Berichtje

De ex-bezorger kreeg het berichtje via UberEats van iemand van zijn huidige modelmanagement. Djairo had al eerder de vraag gekregen of hij model was, maar hij had nooit de ambitie om iets te doen met modellenwerk. Dit keer besloot hij het een kans te geven door op het voorstel in te gaan. Vanaf het moment dat Djairo het berichtje kreeg ging het heel snel. "Ik zat een dag later bij hem op kantoor en een week daarna had ik mijn eerste job. Ik vond het zo bizar."

Opdrachten

Al snel kreeg het jonge model opdrachten voor de grootste merken. "Mijn eerste opdracht was meteen voor Filling Pieces, dat was een leuke job. Daarna kwamen er nog merken als Armani, Ralph Lauren en Zara." Niet veel later mocht hij al naar het buitenland voor klussen. "Na twee weken vloog ik al naar Spanje voor Pull and Bear."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Leren

Djairo werd meteen in het diepe gegooid met al deze grote klussen. "Je krijgt niet echt ergens te leren hoe je bijvoorbeeld goed moet lopen of hoe je moet poseren. Je moet er gewoon zijn en het doen. Ik heb vooral veel hulp gekregen van mijn manager en van collega's. Iedereen helpt elkaar als iets even niet lukt."

Djairo bezorgt inmiddels geen pizza's meer. Hij focust zich nu volledig op zijn modellencarrière.

Ster advertentie
Ster advertentie