FunX

Boef komt met eigen burger en deelt dat hij Nederland heeft verlaten: "Eerste rapper die het doet"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef komt met eigen burger en deelt dat hij Nederland heeft verlaten: "Eerste rapper die het doet"

Boef deelde onlangs zijn zelfgemaakte burger en dat ging helemaal viraal op Instagram. Uiteindelijk zorgde zijn kookskills er zelfs voor dat de rapper nu een eigen burger op de markt heeft gebracht. In de FunX radioshow vertelt hij aan radio-dj's Vonneke en Nordin hoe dit allemaal is gebeurd. Ook vertelt de rapper dat hij niet meer in Nederland woont.

De 'Boef Burger'

Boef gaat wel vaker viraal, maar deze keer gebeurde dat door de burger die hij had gemaakt. "Hier heb ik talent voor, man", zei hij in een video waarin hij een zelfgemaakte burger liet zien. Uiteindelijk blijkt hij daar echt talent voor te hebben, want hij is de eerste Nederlandse rapper die uitkomt met zijn eigen burger. In samenwerking met Johnny's Burger brengt hij namelijk de Boef Burger uit. Aan Vonneke en Nordin legt de rapper uit waarom zijn burger zo perfect is. "Ik denk dat heel veel mensen het met mij eens zijn wanneer ze de burger proeven", deelt hij in de radioshow. "Het smaakt naar een lekker stuk vlees. Ik hou van chips, dus we hebben er Doritos op gedaan. Kaas vind ik heerlijk, maar tomaat moet ver weg blijven. En dan zit je wel goed."

Boef zegt erg blij te zijn met zijn eigen burger. "Het is er nog niet: een eigen burger van een artiest, dus ik dacht het goed kon werken in Nederland."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederland verlaten

Naast zijn grote burgersucces deelt Boef ook ander nieuws: hij woont niet meer in Nederland. "Al een paar maanden terug heb ik Nederland verlaten. Ik werk nu echt vanuit Dubai, maar ik doe nog wel shows hier hoor. Dus ik ben nog wel in Nederland te vinden", vertelt de rapper.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie