FunX

Jordymone9 over acteerambities naast Mocro Maffia: "Ik sta ook open voor seksscènes"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jordymone9 over acteerambities naast Mocro Maffia: "Ik sta ook open voor seksscènes"

De nieuwste aflevering van Mocro Maffia staat sinds vrijdag online en dat betekent dat er ook weer iemand uit de serie te gast is bij Mocro Maffia Aftertalk. Deze week schuift niemand minder dan Jordymone9 a.k.a. Lenny aan bij Nordin en Yuki om de gebeurtenissen in seizoen 5 te bespreken. De rapper vertelt onder meer hoe hij voor een rol in de serie in aanmerking gekomen is en maakt duidelijk dat hij iedere dag bezig is om een betere acteur te worden.

Muziek voor Mocro Maffia

Jordymone9 werd gevraagd om muziek te maken voor het tweede seizoen van Mocro Maffia. De makers van de serie organiseerden destijds een schrijverskamp en Jordy was een van de mensen die uitgenodigd werd. "Daar kwam ik Achmed Akkabi tegen en heb ik even een klein balletje opgegooid om ooit in de serie te kunnen spelen", vertelt de rapper aan Nordin en Yuki.

Vervolgens was het niet zo dat Jordymone9 constant contact zocht met de makers van Mocro Maffia om een rol af te dwingen. "Zij worden de hele tijd lastiggevallen door mensen die in de serie willen spelen. Ik wilde niet die vervelende guy zijn." Toen het vierde seizoen van de serie aanbrak, werd de rapper gecheckt om auditie te doen. "Ik kreeg toen meteen de rol van Lenny."

Lenny

In de serie speelt Jordy iemand die altijd heel scherp is op wie hij dichtbij zich laat komen. Volgens de rapper lijkt hij in dat opzicht in de realiteit best veel op zijn personage Lenny. "Het is geen ver van mijn bed show. Vooral dat Lenny achterdochtig is, herken ik ook bij mezelf. Ik vertrouw zelf niet veel mensen en ben altijd op mijn hoede. Door oogcontact te maken, probeer ik te voelen wat iemand van plan is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verliefd geworden op acteren

Hoewel Jordymone9 vooral bekend is vanwege zijn muziek, is hij naar eigen zeggen echt verliefd geworden op het acteren. "Ik vind het echt heel leuk en zie het als een nieuwe uitdaging. Elke dag kijk ik naar YouTube-filmpjes om te leren hoe ik dingen beter kan doen. Ik heb niet op de toneelschool gezeten, dus ik moet 'bijbenen' als ik er het maximale uit wil halen."

Open voor seksscènes

Het is duidelijk dat Jordymone9 zijn rol in Mocro Maffia erg serieus neemt en nog veel meer ambities binnen de acteerwereld heeft. "Ik zie het niet als een geintje en ben in mezelf aan het investeren om te laten zien wat ik kan." De rapper is daarbij bereid om allerlei soorten scènes te spelen. In een van de voorgaande afleveringen gaf MocroManiac aan dat hij nooit in een scène zou spelen waarin hij moet zoenen of seks moet hebben, maar dat is voor Jordy dus geen probleem. "Als iemand me nodig heeft voor een seksscène: check me gewoon, man", vertelt hij lachend. "Ik ben niet zo moeilijk, haha."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie