FunX

Het 'Ongekend Succes' van Géza Weisz en Vic Crezée

  1. Newschevron right
  2. Het 'Ongekend Succes' van Géza Weisz en Vic Crezée

Emma Boelhouwer kwam haar oud-klasgenoten overal tegen: op posters in de stad, op televisie en op Facebook. Emma zat in de klas bij onder andere acteur Géza Weisz, dj Vic Crezée en Jett Rebel-bassist Xander Vrienten. In 'Ongekend Succes' gaat de filmmaakster op zoek naar het antwoord op de vraag: Waarom zijn zij wél succesvol (en zij niet)? Fernando belde met de documentairemaakster in Start.

Ongekend Succes, 11 december 2016 (NPO3)

Onzeker

Emma voelde zich best onzeker door het succes van haar oud-klasgenoten, die steeds onbereikbaarder gingen voelen. Ze voelde een grote drang om daar iets mee te doen, om te voorkomen dat ze ongelukkig zou worden over haar eigen leven. Toch was dat niet zo gemakkelijk voor Emma.

''Het was best moeilijk voor me om ze te benaderen. Ik dacht: nu komt iedereen erachter dat dit toch niet voor mij is. Het was doodeng, maar het is gelukt.''

Close

Het kostte wat moeite, maar Victor, Xander en Géza wilden alle drie meewerken. Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen en kijkt ze er met een hele positieve blik op terug.

''In de loop van het proces kom je toch wel dichterbij elkaar.''

Ster advertentie
Ster advertentie