FunX

FunX-luisteraar Kevin heeft een juicy Dating Dilemma: "Ik heb seks gehad met haar zus"

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. FunX-luisteraar Kevin heeft een juicy Dating Dilemma: "Ik heb seks gehad met haar zus"

In het wekelijkse Dating Dilemma in Start met Gilly kwam FunX-luisteraar Kevin vorige week met wel een heel juicy verhaal. Kevin heeft namelijk twee keer seks gehad met de zus van het meisje waar hij mee datete. Hij voelt zich schuldig. De zussen hebben ruzie en hij wil meisje nummer één toch wel graag terug, maar gaat dit nog werken?

Dating Dilemma Kevin

Goedmaakseks

"Afgelopen weekend ben ik met de zus van het meisje waar ik mee datete in bed beland", begint Kevin zijn verhaal. De beide zusje weten van elkaar wat er is gebeurd. "Ze hebben zelfs ruzie met elkaar." Kevin heeft geprobeerd dit op te lossen. Hij heeft geen contact meer met de oudste zus en ging in gesprek met meisje nummer één. "Ik ben bij haar geweest om het uit te praten, maar toen hebben we goedmaakseks gehad. Dit was zo goed dat er juist alleen maar meer gevoelens voor elkaar zijn gekomen."

Geen relatie

Hoe goed de goedmaakseks ook was, het gaat tegen de principes van het meisje in om Kevin terug te nemen. "Ze zegt dat ik het heb verpest. Ze zou wel een relatie willen, maar niet met iemand waar haar zus ook bovenop heeft gezeten", legt hij verder uit. "En dat snap ik zelf eigenlijk ook wel..."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Kevin vraagt aan de luisteraars wat hij kan doen om het toch nog goed te maken. De reacties zijn gemengd. Albert zegt dat Kevin het meisje beter kan dumpen. "Dit komt nooit meer goed." Ook Nathan en Steven sluiten zich hierbij aan. "Als een vrouw zegt dat het een principekwestie is, gaat het nooit meer goedkomen." Een andere luisteraar wil vooral zijn respect uitspreken naar Kevin. "Wat ben jij een legend. Skip ze allebei, ga opzoek naar de volgende en geniet voor de rest van je leven van dit verhaal."

Video niet beschikbaar

"Hij ging ervandoor met mijn zusje"

Ook FunX-luisteraar Sasha kon het niet laten te reageren op het verhaal van Kevin. Zij heeft namelijk zelf een soortgelijke situatie meegemaakt. "Mijn zusje ging ervandoor met mijn vriend", valt ze met de deur in huis. De situatie heeft ervoor gezorgd dat de twee zussen flinke ruzie hebben. "We spreken elkaar niet meer, we zien elkaar niet meer en dat hoeft ook nooit meer."

Inmiddels hebben het zusje van Sasha en haar ex samen kinderen. "Enerzijds is het heel moeilijk, maar aan de andere kant ben ik ook dankbaar dat dit is gebeurd. Mijn leven ziet er inmiddels weer goed uit. Zij moet de schijn ophouden."

Advies

Sasha heeft ook nog wel wat advies voor Kevin. "Stop er gewoon mee. Dit gaat niet werken. Denk alleen al aan familiefeesten waar jij ook altijd bij aanwezig moet zijn. Ik denk niet dat dit ooit gaat werken. Nu niet, over tien jaar niet, over twintig jaar niet. Je zal altijd horen dat je met haar zus bent geweest."

Ster advertentie
Ster advertentie