Games & gadgets

Website 'GTA 6' aangepast, mogelijk binnenkort nieuwe screenshots op komst

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Website 'GTA 6' aangepast, mogelijk binnenkort nieuwe screenshots op komst

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort meer nieuws kunnen verwachten over GTA 6. De website van ontwikkelaar Rockstar Games heeft recent namelijk een update gehad, mogelijk om nieuwe screenshots te delen van de aankomende game.

Placeholder-links

Sinds de release van de eerste trailer van GTA 6 in december heeft Rockstar Games geen informatie meer vrijgegeven over de game. Desondanks struinen gamers elke hoek van het internet af om meer te weten te komen over GTA 6. Eén van die gamers is X-gebruiker GTAVI_Countdown, die aantoonde dat de webpagina van het spel een update had gekregen om in de database placeholder-links te plaatsen voor screenshots. Ook zijn er links gespot voor de cover art en de releasedatum van GTA 6. Kort na de onthulling van de bevindingen van de X-gebruiker werden de links weer verwijderd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Releasedatum?

Sinds de trailer van GTA 6 in december 2023 werd uitgebracht, speculeren fans al over wat ze van de game kunnen verwachten. Op de eerste beelden is in ieder geval duidelijk te zien dat het spel zich afspeelt in Vice City en omstreken. Daarnaast draait het spel om twee hoofdpersonages, Lucia en Jason, en speelt het spel zich af in de moderne tijd.

Rockstar Games zou momenteel als doel hebben om GTA 6 in het voorjaar van 2025 uit te brengen. Insider Gaming-redacteur Mike Straw nam onlangs contact op met meerdere bronnen die bekend zijn met de ontwikkeling van de game, nadat er geruchten opdoken dat de release vertraagd zou zijn. "Ik kreeg te horen dat de game 'op schema' lag en dat elke suggestie van vertraging in deze fase van de ontwikkeling puur giswerk is", aldus Straw op X.

Ster advertentie
Ster advertentie