Games & gadgets

'Call of Duty: Warzone 2' komt mogelijk op 16 november uit

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. 'Call of Duty: Warzone 2' komt mogelijk op 16 november uit

Het ziet ernaar uit dat spelers na de release van Call of Duty: Modern Warfare 2 niet lang hoeven te wachten op de komst van Call of Duty: Warzone 2. Het vervolg op de populaire battle royale-game zou namelijk op 16 november moeten uitkomen.

16 november

Gamingwebsite Charlie Intel heeft via diens twitteraccount een afbeelding gedeeld van een interne document van Activision-Blizzard waarop de releasedatum van Warzone 2 vermeld staat. Daarnaast zijn er in het document releasedata te vinden van Call of Duty: Modern Warfare 2, World of Warcraft Classic-updates en uitbreidingen en de hero-shooter Overwatch.

Mocht Warzone 2 daadwerkelijk op 16 november uitkomen, zou dat betekenen dat fans van de reeks slechts negentien dagen na Call of Duty: Modern Warfare 2 aan de slag kunnen met de game.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Weinig bekend over Warzone 2

Activision-Blizzard heeft los van een release ergens in het najaar nog weinig bekendgemaakt over Warzone 2. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward en zal net als zijn voorganger gratis speelbaar zijn voor Xbox, PlayStation en pc-bezitters. Verder moeten fans nog even geduld hebben tot de uitgever meer bekendmaakt over de populaire shooter.

Ster advertentie
Ster advertentie