Games & gadgets

Snoop Dogg is binnenkort speelbaar in 'Call of Duty: Vanguard' en 'Warzone'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg is binnenkort speelbaar in 'Call of Duty: Vanguard' en 'Warzone'

Het is eindelijk officieel! Snoop Dogg maakt wederom zijn opwachting in de Call of Duty-franchise. De rapper wordt in april toegevoegd aan Call of Duty: Mobile, Vanguard en Warzone.

Snoop Dogg Operator

Het nieuws over de terugkeer van Snoop werd gisteren bekendgemaakt op de officiële website van Call of Duty. Spelers krijgen vanaf 1 april de mogelijkheid om als Uncle Snoop tegenstanders een kopje kleiner te maken in seizoen drie van Call of Duty: Mobile. Vanaf 19 april mogen ook Vanguard- en Warzone-spelers aan de slag als de rapper. Daarnaast worden er ook verschillende cosmetische items en outfits uitgebracht, in de vorm van een Snoop Dogg Operator Bundle, waarmee Snoop kan worden uitgerust.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gerucht ging al langer rond

Halverwege februari deed het gerucht al de ronde dat Snoop Dogg toegevoegd zou worden aan Call of Duty: Vanguard en Warzone als operator. Op social media ging er een afbeelding rond waarop de rapper te zien was met een geweer in zijn linkerhand. Echter was het toen nog niet bekend dat hij ook in Call of Duty: Mobile zou verschijnen.

Het is overigens niet de eerste keer dat de legendarische rapper en Activision-Blizzard de handen ineen hebben geslagen. Zo verleende de rapper zijn stem aan een voice pack in Call of Duty: Ghosts.

Ster advertentie
Ster advertentie