Games & gadgets

'Red Dead Redemption' komt opnieuw uit voor Nintendo Switch en PS4

foto: YouTube: Rockstar Games
  1. Newschevron right
  2. 'Red Dead Redemption' komt opnieuw uit voor Nintendo Switch en PS4

Heb je nooit de kans gekregen om Red Dead Redemption te ervaren ten tijde van de release? Dan heeft Rockstar Games goed nieuws voor je, want de Xbox 360 en PS3-klassieker wordt 17 augustus opnieuw uitgebracht op de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Dat laat de ontwikkelaar weten middels een trailer.

Undead Nightmare

Rockstar Games kondigde via zijn website aan dat de heruitgave van Red Dead Redemption wordt verzorgd door Double Eleven Studios. Die ontwikkelaar was in het verleden ook betrokken bij de overzetting en/of ontwikkeling van geliefde games zoals Limbo, LittleBigPlanet en RimWorld. Hoewel de game niet opnieuw wordt uitgegeven op de Xbox is het origineel nog wel speelbaar op de Xbox Series X/S.

De heruitgave van Red Dead Redemption bevat niet alleen de originele game, maar ook de uitbreiding Undead Nightmare. Het is onbekend of de multiplayermodus van de game ook speelbaar zal zijn.

John Marston

In tegenstelling tot het in 2018 verschenen Red Dead Redemption 2 kruipen spelers in de huid van het personage John Marston. Om zijn gezin te redden, probeert de cowboy alle overgebleven leden van de Van der Linde Gang, waar hij zelf ooit deel van uitmaakte, in te rekenen of te doden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie