Games & gadgets

Rockstar voegt verhalende missies toe aan 'GTA Online: San Andreas Mercenaries'

foto: Rockstar Games
  1. Newschevron right
  2. Rockstar voegt verhalende missies toe aan 'GTA Online: San Andreas Mercenaries'

Fans van GTA Online kunnen sinds gisteren aan de slag met de nieuwe uitbreiding San Andreas Mercenaries. De uitbreiding voegt onder andere verhalende missies toe aan de populaire multiplayergame.

Zes missies

Het verhaal van San Andreas Mercenaries bestaat uit zes missies waarin spelers deel uitmaken van de Angels, een groep elite-piloten en ex-militairen, die het willen opnemen tegen Merryweather Security, het grootste huurlingenleger van San Andreas. Het gevecht tussen de twee groepen vindt niet alleen plaats op land, maar ook in de lucht en op zee. Naast de verhalende missies zijn er ook drie nieuwe Los Santos Angels Operations toegevoegd aan GTA Online, namelijk Direct Action, Surgical Strike en Whistleblower. Deze missies staan los van het verhaal en zijn simpelweg bedoeld om Merryweather Security dwars te liggen.

Wapens en voertuigen

Om het gevecht aan te kunnen gaan, brengt San Andreas Mercenaries ook een hoop nieuwe wapens en voertuigen met zich mee. Daarnaast voegt de update ook nieuwe cosmetics toe om je personage mee aan te passen. Ook is de nieuwe sprintoptie toegevoegd aan de game. Spelers hoeven vanaf nu alleen maar een knop ingedrukt houden om te sprinten. Voorheen moest de sprintknop herhaaldelijk ingedrukt worden om sneller te rennen.

Nog meer content

Volgens Rockstar Games kunnen spelers aankomende zomer meer nieuwe content verwachten. Zo komen er nog meer voertuigen naar GTA Online en kunnen spelers over een aantal weken deelnemen aan de grote Cayo Perico-heist

Ster advertentie
Ster advertentie