Games & gadgets

Onthulling van 'FIFA 23' vindt mogelijk plaats in juli

foto: EA Sports
  1. Newschevron right
  2. Onthulling van 'FIFA 23' vindt mogelijk plaats in juli

EA zou van plan zijn om volgende maand een reeks nieuwe games te onthullen. Eén daarvan zou FIFA 23 zijn, zo melden bronnen dichtbij EA aan gamingwebsite Exputer.

Tweede helft van juli

Naar verluidt worden de nieuwe games van de FIFA-uitgever mogelijk niet tegelijkertijd getoond, maar zullen de aankondigingen verspreid over de maand juli plaatsvinden. Momenteel zou de onthulling van FIFA 23 gepland staan voor de tweede helft van juli. Naast de populaire voetbalgame zou EA ook nog Skate 4 en een nieuwe Need for Speed op de plank hebben liggen.

Laatste FIFA van EA Sports

Dit jaar zal de laatste FIFA-game uitkomen die exclusief door EA Sports wordt ontwikkeld, namelijk FIFA 23. Vanaf 2023 zal het spel EA Sports FC gaan heten. De deal met FIFA loopt namelijk af en de voetbalorganisatie heeft middels een statement laten weten dat het meerdere eigen voetbalgames wil uitgeven. EA Sports meldt op zijn website dat EA Sports FC content zal bevatten die spelers gewend zijn en dat de nieuwe overeenkomst tussen EA en FIFA over de naam van de games losstaan van andere samenwerkingen en licenties tussen beide partijen.

Ster advertentie
Ster advertentie