Games & gadgets

Lil Nas x brengt game uit waarin je kan twerken zoals hij

foto: Twitter: verge
  1. Newschevron right
  2. Lil Nas x brengt game uit waarin je kan twerken zoals hij

Lil Nas X was de afgelopen weken al veelvuldig in het nieuws en lijkt niet van plan te zijn om de komende tijd wat meer onder de radar te blijven. Dat blijkt in ieder geval uit zijn nieuwste project: een twerk-game waarin spelers kunnen twerken als Lil Nas X.

Bewogen weken

Er gebeurde de afgelopen tijd veel rondom Lil Nas X. Zo bracht hij een nieuwe single met videoclip uit, genaamd Montero, wat hem veel haatreacties opleverde. Ook kwam hij met zijn eigen ontworpen schoenen op de markt: de zogenaamde 'Satan Shoes', waar ook veel ophef over ontstond.

Twerk-game

Ondanks alle ophef, lijkt Lil Nas X de schijnwerpers niet voor een tijdje te willen vermijden. Vandaag kondigt hij op Twitter aan dat hij zijn eigen twerk-game heeft uitgebracht, genaamd Twerk Hero. In het spel besturen spelers Lil Nas X met hun muis om bewegende pijlen te raken en hem te laten twerken op Montero. Als een speler een bepaalde score behaald, mag hij door naar het volgende level. Elk van de vier levels bevat nagespeelde scènes uit zijn nieuwe videoclip, zoals ook de scene waarin hij op een strippaal helemaal naar de hel rijdt. "Kan jij alle levels doorstaan?", vraagt Lil Nas X aan zijn fans op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie