Games & gadgets

Officieel bevestigd! 'GTA 6' komt in herfst 2025 uit

foto: Rockstar Games
  1. Newschevron right
  2. Officieel bevestigd! 'GTA 6' komt in herfst 2025 uit

Gamers opgelet! GTA 6 komt in de herfst van 2025 uit. Dat maakt Take-Two Interactive, het moederbedrijf achter ontwikkelaar Rockstar, bekend.

Release 'GTA 6' in herfst 2025

Take-Two Interactive deed de aankondiging tijdens het nieuwste verslag over de financiële cijfers, waarin het duidelijk maakte dat er een realistische datum op de planning staat. "Wij hebben er veel vertrouwen in dat we 'GTA 6' in de herfst van 2025 zullen leveren", vertelde Take-Two CEO Strauss Zelnick aan IGN.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans kunnen niet wachten

Sinds de trailer van GTA 6 in december 2023 online kwam, speculeren fans al over wat ze van de game kunnen verwachten. Op de eerste beelden is in ieder geval duidelijk te zien dat het spel zich afspeelt in Vice City en omstreken. Daarnaast draait GTA 6 om twee hoofdpersonages, Lucia en Jason, en speelt het spel zich af in de moderne tijd.

Dat fans niet kunnen wachten op de release van GTA 6 is een understatement. Zo gingen er onlangs nog berichten viraal op social media waarin mensen aankondigden om verlof te nemen op de dag dat het spel zou uitkomen. Mocht je alles willen weten over de nieuwe game, check dan vooral even dit artikel.

Ster advertentie
Ster advertentie