Music

Martin Garrix dropt nieuwe single 'Higher Ground'

foto: Martin Garrix
  1. Newschevron right
  2. Martin Garrix dropt nieuwe single 'Higher Ground'

Martin Garrix mag vandaag 24 kaarsjes uitblazen en doet dat niet onopgemerkt. De DJ uit Amstelveen dropt als cadeau namelijk zijn nieuwe single Higher Ground.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Coronacrisis

Op de single is zanger John Martin te horen, met wie Martin al eerder heeft samengewerkt. Het nummer gaat over het doormaken van lastige periodes. De tekst sluit goed aan op de huidige situatie in de wereld, maar eigenlijk is dit toeval. De tekst van het nummer was vorig jaar oktober namelijk al klaar, maar is nu dus actueler dan ooit vanwege de coronacrisis.

Felicitaties

Op Instagram wordt Martin overladen met verjaardagswensen en dat kan hij wel waarderen. "Iedereen ontzettend bedankt voor alle felicitaties. Speciaal voor jullie heb ik een klein cadeautje, namelijk mijn nieuwe single Higher Ground. Dit nummer betekent heel veel voor mij. Geniet ervan!"

VIDEOCLIP

Donderdagmiddag brengt Martin ook de videoclip van het nummer uit. Fans van de DJ kunnen hier onderdeel van uitmaken. Net als bij Justin Biebers laatste single kunnen zij namelijk foto's en video's van hun mooiste herinneringen insturen.

Beluister hierboven het hele nummer.

Ster advertentie
Ster advertentie