Music

Trey Songz: "Bottoms Up is mijn creatiefste video ooit"

  1. Newschevron right
  2. Trey Songz: "Bottoms Up is mijn creatiefste video ooit"
De videoclip van 'Bottoms Up', de samenwerking tussen Trey Songz en Nicki Minaj, ging gisteravond in première. Het nummer is de eerste single van Trey's aankomende album Passion, Pain & Pleasure.

Trey Songz is volledig in het zwart te zien met een bijpassende zonnebril, terwijl beeldschone dames om hem heen dansen. De zanger vind de clip één van zijn meest creatieve ondersteuningen ooit. "De Bottoms Up-video is anders dan wat mensen van me verwachten. Het is misschien zelfs één van de creatiefste videoclips die ooit is gemaakt voor mijn nummer."

De creativiteit komt uit de hand van regisseur Anthony Mandler die de laatste tijd vaker clips schiet voor grote hits. Zo was hij in 2010 verantwoordelijk voor de clips van o.a. OMG (Usher/will.i.am), Te Amo (Rihanna) en Find Your Love van Drake.

In de video heeft ook Nicki Minaj een rolletje. Met een blonde pruik en een strak zwart truitje staat ze weer in de schijnwerpers. Trey Songz is erg te spreken over haar inbreng in zowel de clip als op de track. "Ze geeft de track een hele andere soort energie. Ik wilde dat ze het nummer een hele andere look zou geven en dat deed ze. Zelfs in de videoclip."

Trey Songz Ft. Nicki Minaj - Bottoms Up

Ster advertentie
Ster advertentie