Music

Lil Wayne freestyle: Green & Yellow

  1. Newschevron right
  2. Lil Wayne freestyle: Green & Yellow
Lil Wayne heeft een Green & Yellow versie van Wiz Khalifa's populaire hit 'Black & Yellow' gefreestyled voor zijn favoriete American football team The Green Bay Packers. Weezy's versie heet Green & Yellow, vernoemd naar de kleuren van de Packers. Als inwoner en fan van de Pittsburgh Steelers releaste Wiz Khalifa al eind vorig jaar Black & Yellow. Binnen de kortste tijd was de titel trending op Twitter. Op zondag 6 februari staan de The Green Bay Packers tegenover de Pittsburgh Steelers in de Super Bowl, de grote finale van het American Footbal seizoen.

Dat Lil Wayne voor de Packers is hoor je ook terug in de songtekst van Green & Yellow: “Yeah I’m from New Orleans, but I been a Packers fan/ We knocked the Eagles and the Falcons and the Bears off/ Now we ’bout to cut Troy Polamalu's hair off,”.

Voor Wiz Khalifa werd de buzz rond Black & Yellow zo groot, dat het gerust zijn doorbraak bij het mainstreampubliek genoemd kan worden. Ook hij moedigt zijn club aan op de track: “Come to my town, all you see is black and yellow”

UPDATE: Er is ook een Purple and Yellow-variant in de maak van Snoop Dogg en The Game. Klik hier voor de trailer van het L.A. Lakers nummer!

Lil Wayne - Green & Yellow



Wiz Khalifa - Black & Yellow




Green Bay Packers


De Green Bay Packers staan voor het eerst sinds 1997 in de Super Bowl. Van de vier Super Bowls waar ze aan meededen, werden er drie gewonnen.

Pittsburgh Steelers


Voor de Steelers is dit de achtste Super Bowl, een record dat ze delen met de Dallas Cowboys. Bovendien is het voor Pittsburgh de derde keer in de laatste zes edities van de Super Bowl. Ze wonnen de trofee in totaal al zes keer.

Super Bowl


De Super Bowl vindt op zondag 6 februari plaats in het Cowboys Stadium in Arlington, Texas.
Ster advertentie
Ster advertentie