Music

Miguelito: De latinversie van Justin Bieber

  1. Newschevron right
  2. Miguelito: De latinversie van Justin Bieber
De latinwereld heeft met Miguelito een reggaeton-versie van Justin Bieber. De 12-jarige zanger heeft inmiddels vier albums, krijgt zijn eigen video game en heeft een succesvolle kledinglijn. Op 9-jarige leeftijd won het zangertje al een Latin Grammy voor zijn album El Heredero.

Miguelito heeft de afgelopen jaren al een aardig imperium opgebouwd. Waar Justin Bieber het moet doen met een pop en een film, heeft de Puerto Ricaanse zanger een eigen videogame, radioshow, haarproducten, feestartikelen, een zomerkamp, een succesvolle kledinglijn en speelt hij in de hoofdrol van de film Nadie Sabe Lo Que Tiene (Niemand beseft wat hij/zij bezit).

Babylijn

Door het grote succes van zijn kledinglijn voor jongens Heir en meisjes Heirss breidt Miguelito binnenkort uit met babykleertjes. Na 3,5 miljoen verkochte artikelen lijkt succes bijna verzekerd voor de baby-afdelingen die zijn producten gaan verkopen.

Videogame

De 12-jarige zanger lanceert in mei 2011 de videogame 'Miguelito Time Traveler'. Hierin kunnen kinderen de wereld redden met de tijdreizen die ze met Miguelito maken. Zo komen ze onder andere in de prehistorie waar ze moeten uitkijken voor dinosaurussen. Het spel is voor kinderen van 5 tot 11 jaar. "Ik had nooit gedacht dat ik mijn eigen game zou krijgen. Natuurlijk was ik erg blij toen ik hoorde dat het personage mijn gezicht zou krijgen. Het karakter lijkt precies op mij toen ik nog zo jong was!"

Miguelito Time Traveler



Miguelito - Nadie Sabe Lo Que Tiene



Miguelito - Si Fueramos Adultos

Ster advertentie
Ster advertentie