Music

Debuutalbum van Feis wordt voor het goede doel uitgebracht op vinyl

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Debuutalbum van Feis wordt voor het goede doel uitgebracht op vinyl

Het is inmiddels 4 jaar geleden dat Feis het leven liet, maar de rapper leeft nog altijd voort in de harten van velen. Vandaag, 25 januari, zou de rapper 37 jaar oud zijn geworden en ter ere van zijn verjaardag wordt zijn debuutalbum Hard van buiten, gebroken van binnen voor het eerst uitgebracht op vinyl.

Jaarlijkse samenwerking

De fysieke release is het gevolg van een samenwerking van Stichting Feis Forever en platenlabel Top Notch. Jaarlijks presenteert de stichting een samenwerking om geld in te zamelen voor het goede doel. Zo werd er vorig jaar een kledinglijn gepresenteerd in samenwerking met kunstenaar Art Simpson. Dit jaar gaat Feis Forever in zee met Top Notch om de geliefde debuutplaat van Feis uit te brengen op vinyl.

Feis Forever

Stichting Feis Forever, die vorig jaar werd opgericht in naam van de rapper, zet zich in voor de levenskwaliteit van hulpbehoevenden en een wereld zonder honger, ziekte, oorlog en angst. Wie Feis kende, weet dat hij vaak stil stond bij de minderbedeelden in de wereld en middels het werk dat Feis Forever verricht, wordt de boodschap en nalatenschap van de rapper in leven gehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hard van buiten, gebroken van binnen

Hard van buiten, gebroken van binnen is het eerste en enige album dat Feis gedurende zijn carrière uitbracht. Op de plaat uit 2014 staan onder meer de veelgeprezen singles Loslaten en Superman. Een aantal maanden voor de release van zijn debuutalbum bracht Feis ook nog de EP Gebouwd voor dit uit.

Ster advertentie
Ster advertentie