Music

Don Diablo ruziet met Amsterdamse tramcontroleurs

  1. Newschevron right
  2. Don Diablo ruziet met Amsterdamse tramcontroleurs
Don Diablo begrijpt de agressie van sommige reizigers in het openbaar vervoer, na een akkefietje dat onlangs ontstond in een Amsterdamse tram. Op dondiablo.com haalt de Nederlandse dj flink uit naar de controleurs van de GVB die zijn avond zuur hebben gemaakt.


Voeten

Don Diablo kreeg een boete omdat de controleur beweerde dat hij z'n voeten op het bankje had. De wereldberoemde dj spreekt dit verhaal tegen. "Ik vroeg hem of hij een grapje maakte of daadwerkelijk een boete ging geven voor iets dat plaats vond in zijn gedachten."

Crimineel

Kort nadat hij zich niet kon identificeren, werd de dj hardhandig bij z'n kraag gevat en schreeuwend aangesproken in de tram. "Op dat moment, wanneer drie mannen je vasthouden alsof je een crimineel bent, voel je je zo klein, zo kwaad, zo vervreemd en zo geshockeerd tegelijkertijd."

"Goed gedaan meneer GVB controleur met nummer 0048 en je drie hulpjes. Mensen zoals jij zijn de reden dat er zoveel agressie wordt gebruikt tegen werknemers in het openbaar vervoer," aldus Don Diablo.



Lees hier het hele artikel op de website van Don Diablo en check hieronder de foto van de controleur.


Ster advertentie
Ster advertentie