Music

K-Liber4Life dropt track met idolen van Dancehall Dreams

  1. Newschevron right
  2. K-Liber4Life dropt track met idolen van Dancehall Dreams
Teddo Juice van K-Liber4Life was vanochtend te horen in FunX Start. Presentator Fernando vroeg de rapper meer over de nieuwste release 'Hybrid (Starlet Mashup Remix). De enthousiaste Teddo vertelde hoe ze samen met hun idolen van de groep 'Dancehall Dreams' uit Curaçao aan de mix hebben gewerkt. Een lange tijd geleden bracht deze groep het nummer 'Starlet Nobo' uit wat uiteindelijk een grote hit werd. Omdat Dancehall Dreams een comeback wil maken, hebben ze met K-Liber4Life een mashup remix van 'Starlet Nobo' gemaakt. Eind dit jaar breng de groep een nieuw album uit.
Dancehall Dreams was een populaire groep op Curaçao in de jaren negentig. Pas later werd K-Liber4Life en de Arubaanse groep Basic One opgezet. Ook hun werden ontzettend populair op de Benedenwindse ABC eilanden.
K-Liber4Life vertrekt op 4 augustus naar Curaçao om vervolgens op 6 augustus een optreden te geven. Dancehall Dreams gaat hun hierbij ook vergezellen om de nieuwe track te promoten. De videoclip van het nummer gaan ze ook opnemen als ze eraan toe komen. Teddo en z'n crew vliegen namelijk op 7 augustus weer terug naar Nederland.
Teddo Juice van K-Liber4Life was vanochtend te horen in FunX Start. Presentator Fernando vroeg de rapper meer over de nieuwste release 'Hybrid' (Starlet Mashup Remix). De enthousiaste Teddo vertelde hoe ze samen met hun idolen van de groep 'Dancehall Dreams' uit Curaçao, aan de mix hebben gewerkt. Ondanks dat ze elkaar al een tijd kennen, is het voor het eerst dat ze samen een track opnemen. Naast de remix hebben ze ook het dancehall nummer 'Ghetto' opgenomen.

Comeback

Een lange tijd geleden bracht deze groep het nummer 'Starlet Nobo' uit wat uiteindelijk een grote hit werd. Omdat Dancehall Dreams een comeback wil maken, hebben ze met K-Liber4Life een mashup remix van 'Starlet Nobo' gemaakt. Eind dit jaar breng de groep een nieuw album uit.

Populair
Dancehall Dreams was een populaire groep op Curaçao in de jaren negentig. Pas later werden K-Liber en de Arubaanse groep Basic One opgezet. Ook hun werden ontzettend populair op de Benedenwindse (ABC) eilanden.
Curaçao
K-Liber4Life vertrekt op 4 augustus naar Curaçao om vervolgens op 6 augustus een optreden te geven. Dancehall Dreams gaat hun hierbij ook vergezellen om de nieuwe track te promoten. De videoclip van het nummer gaan ze ook opnemen als ze eraan toekomen. Teddo en z'n crew vliegen namelijk op 7 augustus weer terug naar Nederland. Beluister het hele interview hieronder!

{audio}http://www.funx.nl/images/stories/blogs/marcel/audio/start-kliber.mp3{/audio}

'Hybrid'(Starlet Mashup Remix) staat in de XTips. Breng je stem uit!

Dancehall Dreams ft. K-Liber4Life - Hybrid (Starlet Mashup Remix)
Ster advertentie
Ster advertentie