Music

Smile jij voor Pico-LowLow?

  1. Newschevron right
  2. Smile jij voor Pico-LowLow?
De nieuwe 'Smile :D' van Pico-LowLow heb je de afgelopen weken als XTip kunnen horen op FunX. De feelgoodtrack die je nu bij FunX kunt downloaden, is gemaakt door de rapper uit Heerhugowaard die eigenlijk Marcel Berghuis heet en al jaren timmert aan een muziekcarrière.

Rap-Host-Rap

Pico-LowLow weerlegde zijn aandacht een paar jaar geleden van rap naar een carrière als host. Ook organiseerde hij een tijdje evenementen. Daar kwam in de zomer van 2011 verandering in, nadat het begon te kriebelen bij de Nederlandse rapper. Hij wilde weer iets met hiphop doen en keerde terug als backup mc van Naz-T.

Silent-Man

Pico-LowLow kwam tijdens een festival in aanraking met Silent-Man, die verantwoordelijk bleek te zijn voor de radiospotjes die de rapper insprak voor een radiozender. Het klikte tussen de twee en zo kwam het dat ze samen de studio indoken. Het eindresultaat van die samenwerking is tot nu toe de single Smile :D, die je bij FunX kunt downloaden.

Videoclip

De videoclip van Smile is Heerhugowaard en Amsterdam opgenomen. Het tekent een nieuwe start van Pico-LowLow. Zo focust de rapper zich de komende tijd op de promotie van Smile :D, terwijl hij op de achtergrond keihard werkt aan zijn debuutalbum. Met een enthousiast en professioneel team wil hij een nieuwe sound introduceren in de HipPop scene. Tot die tijd kan je het op FunX doen met Smile :D.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/XGMkNZVtSRQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie