Music

North West maakt regiedebuut met 'Talking'-videoclip: "Ye is de beste vader"

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. North West maakt regiedebuut met 'Talking'-videoclip: "Ye is de beste vader"

North West heeft haar regiedebuut gemaakt. De dochter van Kanye West en Kim Kardashian heeft namelijk de videoclip van het nummer Talking, waar ze overigens ook op zingt, geregisseerd. De videoclip werd gisteren zonder enige aankondiging op het YouTube-account van haar vader Kanye gedeeld, maar zorgde voor veel enthousiaste reacties.

North West regiedebuut

Door alle commotie die Kendrick Lamar gisteren met zijn disstrack veroorzaakte, hebben we bijna het regiedebuut van North West over het hoofd gezien. Op het YouTube-account van Kanye werd namelijk onaangekondigd de videoclip van de track Talking, die op Vultures I staat, gedeeld. North West zingt niet alleen mee op het nummer, maar speelt ook een belangrijke rol in de videoclip. Zo heeft zij de video geregisseerd en speelt ze er samen met haar vriendinnetjes in.

De videoclip van Talking begint met North West die rechtstreeks in de camera kijkt, terwijl haar vriendinnen op de achtergrond dansen. Vervolgens zingt ze mee met haar eigen tekst en is de jonge artieste in verschillende scènes te zien. Zo staat ze naast een adelaar, rijdt ze met haar vriendinnen in een auto zonder dak en vecht ze tegen haar vader. In de clip komen ook Ty Dolla $ign en Kanye in beeld, terwijl ze hun eigen deel van het nummer zingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

In de opmerkingen die bij de Talking-video zijn geplaatst, reageren fans erg enthousiast. Er wordt vooral benoemd hoe mooi de band tussen North West en haar vader is. "Het is echt goed hoeveel tijd Kanye met zijn kinderen doorbrengt in plaats van dat hij een nanny heeft. Hij geeft een boost aan zijn dochters carrière en ze is pas tien", reageert iemand. "Stel je voor hoe trots Kanye geweest moet zijn toen hij in de titel schreef dat de video geregisseerd was door North", "Ye is echt de beste vader ooit", "Dit liedje maakt me zo emotioneel en ik weet niet waarom" en "Ye is zo'n goede vader. Hij heeft dit allemaal voor haar gedaan. Ze zal dit altijd herinneren", reageren anderen over hun bijzondere band. Natuurlijk zijn mensen ook te spreken over Norths talent. "Dit is zo cool. Ik ben echt trots op North."

Het nummer zorgde er ook voor dat zij een record verbrak door als jongste artiest ooit in de Billboard Top 100 te staan. De dochter van Kanye, die nog maar tien jaar oud is, laat duidelijk aan het publiek zien dat ze de talenten van haar vader bezit, iets wat we hopelijk ook snel op haar eigen album, genaamd Elementary School Drop Out, kunnen horen.

Ster advertentie
Ster advertentie