Music

Intense ervaringen transgenders in beeld

  1. Newschevron right
  2. Intense ervaringen transgenders in beeld
Arie Boomsma krijgt het maar niet voor elkaar om stil te zitten. De presentator is continu op pad en vertelde vanmorgen in Start dat hij daarom als voornemen heeft om vaker thuis te zijn dit jaar. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag. Arie is op dit moment bezig met een nieuw seizoen van het programma 'Over de Streep' en een nieuw serie van 'Uit 'de Kast'. Buiten televisie is de BN'er ook nog bezig met een toneelstuk.

Heftig
Je moet even wachten voordat je deze programma's thuis kan bekijken. Tot die tijd kan je Arie's nieuwe programma 'Hij Is Een Zij' checken dat vanavond voor het eerst wordt uitgezonden op Nederland 3. Hierin zijn een aantal mensen gevolgd die in het verkeerde lichaam geboren zijn. "De één begint net, de ander is bij de allerlaatste operatie waarbij bijvoorbeeld borsten worden weggehaald of dat iemand voor het eerst een penis krijgt. Hele intense ervaringen natuurlijk en we mochten overal bij zijn", vertelde de presentator in Start.

Ook hun familieleden worden tijdens dit programma aan de tand gevoeld. Vanmorgen spraken FunX-presentator Fernando en Arie Boomsma tijdens de uitzending met deelnemers Martin en Arjon.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/128305763&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe src="about:blank" class="npo_cc_social" data-src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3a%2f%2fhijiseenzij.kro.nl%2fseizoenen%2f2014%2fafleveringen%2f07-01-2014amp;send=false&amp;layout=button_count&amp;width=130&amp;show_faces=false&amp;font&amp;colorscheme=light&amp;action=like&amp;height=21" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:130px; height:20px;" allowTransparency="true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie