Music

Gio: "Vader worden is next level"

  1. Newschevron right
  2. Gio: "Vader worden is next level"
Gio maakte afgelopen zondag op Twitter bekend dat hij de trotse vader is geworden van een dochtertje, Shae. Ze is om zeven voor zes 's morgens geboren. Vanmorgen vertelde hij in Start hoe het nou voelt om papa te zijn. "Dit is echt next level. Dit was boven m'n verwachtingen. Dit is niet te omschrijven," vertelde Gio.

Hij zit er nu over na te denken om een tatoeage te laten zetten van zijn dochtertje. "Daar heb ik gisteren wel over nagedacht, dat komt er zeker weten. Ik weet alleen nog niet waar precies." Voordat de zanger die tattoo laat zetten wil hij wel eerst een aantal kilo afvallen. "Ik denk dat ik eerst ga afvallen, want ik ben het meest zwanger. Ik ben net zo dik als mijn vrouw. Elke nacht McDonald's jongen, moet je voorstellen! Negen maanden lang elke avond buiten eten en ook nog naar de McDonald's, niet normaal," zei Gio tot slot.

{source}
<iframe width="100%" height="450" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/145918828&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;visual=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie