STER Advertentie
STER Advertentie

'Next best thing' Raw Roets doet Americano LIVE bij FunX

Next best thing Raw Roets doet Americano LIVE bij FunX

Woensdag 27 mei 2015 - 11:28 uur

|

Door:

Burç

Feis trad afgelopen donderdag tijdens de FunX Music Awards op met rapper Raw Roets. Voor velen klinkt Raw Roets misschien als een nieuwe naam, maar hij rapt al jaren en dook eerder dit jaar nog op bij 101Barz. Tijd om kennis te maken met de rapper/producer die onlangs de video van zijn nieuwe single 'Americano' uitbracht.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De meeste mc's worden geboren met een microfoon in hun handen, maar bij Raw Roets lag dat anders. Hij vertelde Fernando in Start dat zijn muzikale carrière achter een piano is begonnen. Na jaren begon de klassieke vibe hem te vervelen en probeerde hij popsongs achter de zwart/witte toetsen. Jaren later heeft hij alle stijlen wel omarmt en leren we hem bij FunX kennen als rapper en producer.

Raw Roets deed de single Americano LIVE in de FunX studio, maar checkte met Fernando ook andere nieuwe tracks. Zo overweegt Raw Roets om ook een clip voor Toen & Nu te schieten: "Het voelt goed, dus het zou zomaar de opvolger van Americano kunnen worden. Maar eigenlijk willen we met de volgende bangen."

Zonder freestyle kom je niet weg bij Fernando! Ook Feis en Raw Roets moesten eraan geloven.

Populair op FunX.nl