STER Advertentie
STER Advertentie

De eerste line-up van de FunX Music Awards 2016 is bekend!

De eerste line-up van de FunX Music Awards 2016 is bekend!

Vrijdag 22 januari 2016 - 20:38 uur

|

Door:

Bianca

Zojuist zijn de eerste namen die tijdens de FunX Music Awards 2016 zullen optreden bekend gemaakt. Ronnie Flex, Broederliefde, SBMG, SFB, KaliBwoy en Two Crooks zullen shinen tijdens de derde editie van de awardshow. Dat maakten ze allemaal bekend bij Weekend Wax waar het een dikke party was want iedereen was aanwezig. 

gouden platen

De boys die op dit moment de Nederlandse hiphopscene rulen, werden verrast met een gouden plaat. Zowel 'Meisjes Blijven Meisjes' als 'Alaka'  zijn meer dan 15.000 keer verkocht. De platen werden op een ludieke manier uitgereikt. De rappers dachten namelijk dat ze pizza's kregen maar toen ze de pizzadozen openden, bleken er geen sappige pizza's in te zitten maar mooie gouden platen! 

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emms: "Ik ben echt geschrokken man, dit had ik niet verwacht." Voor Ronnie Flex was het allang duidelijk dat Meisjes Blijven Meisjes goud zou worden "Ik had het wel verwacht eigenlijk, het was echt een grote hit."  Voor KaliBwoy was het zijn eerste gouden plaats ever. Hij gaat hem gelijk aan zijn moeder geven. "Zij weet waar ik vandaan kom dus hij is voor haar."

FMA's

Bij de FunX Music Awards worden de awards uitgereikt in tien categorie├źn en afgaande op de miljoenen hits die de jongens krijgen voor bijna elke track die ze online gooien, verwachten we dat ze niet alleen komen optreden maar ook awards in de wacht gaan slepen. De FMA's is op 25 mei in de Melkweg in Amsterdam. Kaarten kun je niet kopen, alleen maar winnen bij FunX dus houd ons in de gaten want met zo'n line-up wil jij daarbij zijn.

 

 

Populair op FunX.nl

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Racistische aanval op drie Afrikanen in Duitsland

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Bewoners gezocht: doodeng spookhuis staat te koop

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel