Music

Oussama Ahammoud dropt nieuwe single 'Wandelaar'

foto: Instagram: @oussama.ahammoudfoto: Instagram: @oussama.ahammoud
  1. Newschevron right
  2. Oussama Ahammoud dropt nieuwe single 'Wandelaar'

Dat Oussama Ahammoud een alleskunner is, bewees hij al door te laten zien dat hij naast acteren ook kan rappen. In december dropte hij nog zijn debuutsingle Drugswijk en nu komt hij met een brand new track, genaamd Wandelaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoektocht

In de track neemt Oussama je mee in een zoektocht waarin hij probeert te leren van zijn fouten uit het verleden en op zoek gaat naar een beter pad voor zijn toekomst. Dat gaat echter niet makkelijk, omdat hij onderweg allerlei struggles tegenkomt.

Quote

"Ik bewandel deze paden, ze zeggen dat het niks voor mij is. Blijven zoeken naar het juiste, maar ze zeggen dat ik mij vergis."

Oussama - Wandelaar

Nieuwe mogelijkheden

Oussama vertelde onlangs in de FunX-serie PLAN B dat er nieuwe deuren voor hem opengingen door de coronacrisis. "Ik maak al muziek sinds mijn elfde en dat weten heel veel mensen niet", vertelde Oussama. "Alles is op z'n plek gevallen tijdens de coronacrisis. Het werd allemaal wat rustiger en daardoor kreeg ik meer tijd om muziek te maken en uit te brengen." We kunnen in de toekomst dus nog veel meer van hem verwachten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie