STER Advertentie
STER Advertentie

Architrackz, Cho, Equalz & Mula B met 'Chemistry' de DiXte

Vrijdag 7 september 2018 - 18:45 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Architrackz bracht onlangs zijn debuutalbum DaSHAWN uit, vernoemd naar zijn zoontje. ''Hij motiveerde mij om geld te verdienen en wat te worden in de maatschappij'', vertelde de hitproducer bij Fernando in Start. Chemistry is onderdeel van zijn gloednieuwe plaat. Het nummer is een van de tracks die superlekker gaat. Hij heeft een dikke featuring met ChoEqualz en Mula B én heeft reeds 1 miljoen streams op Spotify weten aan te tikken. Reden genoeg om de boys met Chemistry te bekronen tot DiXte bij FunX. Je zal de track aankomende week extra vaak door je speakers horen!

Lees ook: Architrackz over zoontje: "DaShawn gaf mij de focus om iets te bereiken"

DASHAWN

Op het album van Architrackz zijn alle producties natuurlijk afkomstig van de producer himself. Er zitten onder andere samenwerkingen op met Chivv, LouiVos, Mula B, Hef, Equalz, Adje, Cho, ValsBezig en Keizer. Mocht je DaSHAWN nog niet beseft hebben, kun je de plaat hieronder beluisteren. 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.38887-architrackz-cho-equalz-mula-b-met-chemistry-de-dixte"}