STER Advertentie
STER Advertentie

"De winning streak voor Nederlandse hiphop continues" - FunX Base met S10

"De winning streak voor Nederlandse hiphop continues" - FunX Base met S10

Maandag 21 januari 2019 - 12:30 uur

|

Door:

Pim

In deze nieuwe aflevering van FunX Base schijnen Sagid en Pim een licht over wat er de afgelopen week is gebeurd in de scène, en het is weer veel! Zo gaat het over Noorderslag waar zowel Fernando als Ronnie Flex een prijs in ontvangst mocht nemen, wordt er gepraat over het aantreden van Vincent Patty als Algemeen Directeur bij Top Notch en komen er meerdere nieuwsberichten voorbij. Daarnaast wordt er gebeld met NRC-journalist Thijs Schrik over de prijsverhoging van Netflix in de VS en wat zoiets betekent. Ook hangt Paul van der Bas van het CIDI (Centrum Informatie, Documentatie Israël) aan de lijn over waarom bepaalde rapteksten als antisemitisch worden gezien.

Tot slot hoor je een gedeelte van het interview met S10, waar Sagid en Pim een uur lang mee spraken voor de FunX Base Special: Een Uurtje Met. Luister zowel de reguliere aflevering, als het uur-lange interview als podcast via de FunX-app of je favoriete podcast-platform!

itunes podcast

google podcast


FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren op FunX.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40613-funx-base-met-s10-over-netflix-en-antisemitische-teksten-in-hiphop"}