STER Advertentie
STER Advertentie

"De winning streak voor Nederlandse hiphop continues" - FunX Base met S10

"De winning streak voor Nederlandse hiphop continues" - FunX Base met S10

Maandag 21 januari 2019 - 12:30 uur

|

Door:

Pim

In deze nieuwe aflevering van FunX Base schijnen Sagid en Pim een licht over wat er de afgelopen week is gebeurd in de scène, en het is weer veel! Zo gaat het over Noorderslag waar zowel Fernando als Ronnie Flex een prijs in ontvangst mocht nemen, wordt er gepraat over het aantreden van Vincent Patty als Algemeen Directeur bij Top Notch en komen er meerdere nieuwsberichten voorbij. Daarnaast wordt er gebeld met NRC-journalist Thijs Schrik over de prijsverhoging van Netflix in de VS en wat zoiets betekent. Ook hangt Paul van der Bas van het CIDI (Centrum Informatie, Documentatie Israël) aan de lijn over waarom bepaalde rapteksten als antisemitisch worden gezien.

Tot slot hoor je een gedeelte van het interview met S10, waar Sagid en Pim een uur lang mee spraken voor de FunX Base Special: Een Uurtje Met. Luister zowel de reguliere aflevering, als het uur-lange interview als podcast via de FunX-app of je favoriete podcast-platform!

itunes podcast

google podcast


FunX Base is elke zondagavond van 21:00 tot 23:00 live te beluisteren op FunX.

Populair op FunX.nl

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Habiba uit tv-serie 'Groeten uit Holland' overleden

  • Aankomende week wordt het misschien wel 40 graden

  • Marvel maakt enorm veel nieuwe series en films bekend voor komende twee jaar

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

  • Memphis Depay dropt 'Fall Back'-video met o.a. Winne, Ronnie Flex, Broederliefde en Jairzinho

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.40613-funx-base-met-s10-over-netflix-en-antisemitische-teksten-in-hiphop"}