STER Advertentie
STER Advertentie

Quavo werkt aan kinderserie over hiphopscene in Atlanta

Quavo werkt aan kinderserie over hiphopscene in Atlanta
AFP

Donderdag 8 augustus 2019 - 20:51 uur

|

Door:

Samantha

Quavo is geen vreemde in de filmwereld. De rapper had eerder al gastrollen in de series Atlanta en Star, maar hij pakt het nu groter aan. Quavo gaat namelijk een eigen animatiefilm voor kinderen produceren!

hiphopscene in atlanta

Het plan voor de tekenfilmserie is om zich te focussen op de hiphopscene in Atlanta. Hiphop is op dit moment namelijk een van de grootste genres en ook kids genieten ervan. "Ik zie allang dat hiphop en ook onze muziek echt invloed heeft op de kinderen", vertelt Quavo in een persbericht. "Ik hou al heel m'n leven van animatie en ik wilde dat mijn eerste ervaring in deze wereld om de kinderen gaat."

alle kinderen

Quavo doet dit niet alleen. Samen met onder andere zijn labelbazen Pierre 'Pee' Thomas en Kevin Lee en productiebedrijf Imagine Entertainment wordt de serie helemaal in elkaar gezet. Lee is enthousiast en hij wil er vooral voor zorgen dat kinderen van alle etnische achtergronden aan bod komen.

"Wat het belangrijkst en het meeste inspirerende is, is dat kinderen zichzelf zullen herkennen in de situaties in de afleveringen. [...] Ik ben helemaal voor verhalen die de verschillende situaties omschrijven van kinderen van alle etnische en financiële achtergronden. Deze afleveringen zullen een impact maken, omdat ze leerzaam en positief zijn met toffe visuals en geluiden die de rapcultuur te bieden heeft!"

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.43117-quavo-werkt-aan-kinderserie-over-hiphopscene-in-atlanta"}