Music

OJFAM stopt ermee zo meldt labeleigenaar Oshadix: “Muziek botst met mijn geloof”

foto: YouTube: NandoLeaks
  1. Newschevron right
  2. OJFAM stopt ermee zo meldt labeleigenaar Oshadix: “Muziek botst met mijn geloof”

Het muzieklabel OJFAM stopt ermee na zes jaar. Labeleigenaar Oshadix Dwedar meldt dit op zijn Instagram-kanaal. Een tijdje geleden besloot Oshadix om zich te bekeren tot de Islam. Het runnen van een muzieklabel staat naar eigen zeggen haaks op het pad dat Oshadix nu bewandelt. “In deze fase van mijn leven probeer ik te groeien als moslim, en muziek botst met mijn geloof"

Eerste stap

Voor Oshadix is het stoppen met zijn label een eerste stap, zo zegt hij op Instagram. “Ik voel de motivatie niet meer om dit nog voort te zetten. Er zijn veel meer dingen in mijn leven die beter kunnen maar stap voor stap kom ik waar ik wil zijn. Ik moet ergens een begin maken.” Ook geeft Oshadix aan dat hij wil groeien in zijn geloof en daarbij ook de juiste keuzes wil maken.

Pijn in het hart

Volgens Oshadix was het echter niet makkelijk om zijn eigen label vaarwel te zeggen. Zo vertelt hij dat hij OJFAM “begon met een droom” en “zes jaar lang heeft opgebouwd met zijn broers.” Ook was het brengen van het nieuws aan zijn artiesten een moeilijke opgave: “Ik heb al mijn artiesten, met pijn in mijn hart, deze week moeten vertellen dat ik ermee stop. Je eigen artiesten het nieuws geven dat je label stopt, is niet zomaar iets.”

Dankwoord

Oshadix bedankt middels zijn post op Instagram al zijn artiesten, medewerkers en alle andere mensen die achter de schermen betrokken zijn geweest bij OJFAM bedanken vanuit het diepste van zijn hart.

Zo zegt hij in zijn post tegen Roxy Rosa: “Je weet wat daar is. Je was mijn eerste artiest en je bent tot het einde met me gebleven. Love you for that.”

Ook producer Oath kon rekenen op mooie woorden van zijn platenbaas: “Grondlegger van OJFAM, je weet wat daar is. Wat jij en ik hebben blijf 4L. We hebben onze ups en downs, maar dat breekt niet wat we hebben neergelegd. Love you en bedankt voor die stenen die je hebt neergelegd.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Djaga Djaga

Oshadix benadrukt in zijn post dat het einde van OJFAM niet betekent dat zijn broer Djaga Djaga, die een gevangenisstraf van achttien jaar uitzit, ook stopt met muziek: “Zolang mijn broer mij nodig heeft, zal ik klaarstaan voor hem tot hij buiten is. Dus het kan zijn dat je mij in zijn clips ziet. Dit is een keuze die ik voor mezelf heb gemaakt, dus heb daar respect voor.”

Ster advertentie
Ster advertentie