Music

The Opposites brengen ode aan Lowlands in Crazy Zin In

  1. Newschevron right
  2. The Opposites brengen ode aan Lowlands in Crazy Zin In
Dit jaar staan The Opposites voor het vierde achtereenvolgende jaar op Lowlands. De nieuwe XTip, Crazy Zin In (Lowlands) is gebaseerd op hun goede ervaringen op het festival. Je vindt de single op Big2's album 'Ik Ben Twan'.

De clip van Crazy Zin In is geregisseerd door de langste rapper van het duo, Big2. Samen met Bram van de Groes is hij ook verantwoordelijk voor de productie van de XTip.

Eigenlijk zouden Willy en Big2 dit jaar niet op Lowlands staan. Door een goed woordje van hun vriend, 3fm dj Giel Beelen, is er plek gemaakt voor het tweetal en hun vrienden Dio en Flinke Namen.

The Opposites Ft. Sef - Crazy Zin In
Let op! De tekst gaat verder onder de video



Blowlands
De eerste keer dat The Opposites op Lowlands stonden was voor hun het meest speciaal. In een interview met 3voor12 vertelt Willy dat het keihard was. "Toen we nog te jong waren om te gaan, vertelden vrienden al de wildste verhalen. Noemden het Blowlands. Toen we er geboekt werden, waren we er helemaal ondersteboven van."

Ze hadden zich in 2006 maanden voorbereidt op Lowlands. "Toen het eenmaal zo ver was en ik tien minuten van te voren de tent inkeek stonden er vijftien man. Dan word je wel even gek, ja. Maar toen we op moesten keek ik nog een keer, staat die hele fockin' Bravo vol. Mensen stonden zelfs buiten!"

Zomertour
Op vrijdag 20 augustus staat het duo samen met Dio en Flinke Namen op het podium van het drie dagen durende festival. Een week na het optreden beginnen The Opposites aan een zomertour waarbij ze vele festivals en Nederlandse zalen langs gaan. De kickoff van de clubtour is op 27 augustus in Paradiso, met een speciale 'The Opposites & Friends' show. Tijdens deze show zijn er gastoptredens van Candy Dulfer, Reverse & Adje, Dio en Flinke Namen. De tourlijst check je hieronder:

24-09 Bibelot Dordrecht
01-10 De Nieuwe Nor Heerlen support: Reverse & Adje
02-10 Hedon Zwolle
06-10 Paard van Troje Den Haag
08-10 Luxor Live Arnhem
15-10 Effenaar Eindhoven support: Reverse & Adje
22-10 Oosterpoort Groningen
23-10 Tivoli Utrecht support: Reverse & Adje
05-11 Dru Fabriek Ulft support: Reverse & Adje
Ster advertentie
Ster advertentie