Music

Drake draagt 'Certified Lover Boy' op aan pas overleden Instagrammodellen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake draagt 'Certified Lover Boy' op aan pas overleden Instagrammodellen

Het was even wachten, maar het nieuwe album van Drake is eindelijk hier. Certified Lover Boy is sinds een paar uur officieel uit. In een voetnoot bij zijn release laat Drake weten zijn zesde studioalbum op te dragen aan de pas overleden influencers Nadia Ntuli en Mercedes Morr.

RIP

"Een combinatie van toxic masculinity en het accepteren van de waarheid die onvermijdelijk hartverscheurend is", aldus Drake in de voetnoot. "Uitgevoerd door mij, Noah '40' Shebib, Oliver El-Khatib en Noel Cadastre. Opgedragen aan Nadia Ntuli en Mercedes Morr. RIP."

Nadia Ntuli was een Instagram- en Onlyfans-model dat onlangs overleed. Haar doodsoorzaak is onbekend, maar volgens sommige bronnen overleed ze in een motorongeluk in Dubai. Miss Mercedes Morr was ook een model en influencer op Instagram met ruim 2,5 miljoen volgers. Volgens bronnen werd ze vorige week dood aangetroffen in haar appartement in Texas na een mogelijke moord-zelfmoord.

Certified Lover Boy

Op Certified Lover Boy staan 21 tracks. Drake werkt op het album samen met verschillende artiesten, waaronder Jay-Z, Kid Cudi en Lil Baby.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie