Music

Nog even geduld: Kanye en Ty Dolla $ign komen in januari met nieuw album

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Nog even geduld: Kanye en Ty Dolla $ign komen in januari met nieuw album

Kanye West en Ty Dolla $ign hebben aangekondigd dat hun nieuwe album Vultures in januari uitkomt. Het duo laat fans dus nog even wachten met dit nieuws. In de eerste instantie zou het album in oktober worden uitgebracht, maar uiteindelijk werd dit verschoven naar december. Iets wat de artiesten ook niet hebben waargemaakt.

Nieuwe releasedatum

Kanye West heeft er een handje van om zijn fans lang te laten wachten op albums. Ook zijn nieuwste album Vultures, dat hij samen met Ty Dolla $ign heeft gemaakt, laat nog even op zich wachten.

De releasedatum van het album zou eigenlijk in oktober zijn, maar werd vervolgens opgeschoven naar december. Volgens woordvoerders van de artiesten komt het album nu op 12 januari uit.

Muzikaal talent

Het is ondertussen alweer meer dan twee jaar geleden dat Kanye West het album Donda uitbracht. In de tussentijd is de artiest alsmaar in het nieuws geweest, maar niet om zijn muzikale talent. Zo zorgden zijn omstreden uitspraken, interessante outfitkeuzes en de beëindigde deal met Adidas voor veel aandacht.

Toch is Kanye ook weer hard bezig met het delen van zijn muzikale talent. Zo hebben sommigen zijn album al voor de eerste keer mogen beluisteren tijdens de speciale raves die de rapper hiervoor organiseerde. Volgens TMZ voelt Kanye zich "supergoed" en zal dit nieuwe album meer van zijn typische oude-Kanye sound weergeven.

Ster advertentie
Ster advertentie