Music

Snoop Dogg dropt zijn nieuwe album 'From tha Streets 2 tha Suites'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg dropt zijn nieuwe album 'From tha Streets 2 tha Suites'

Snoop Dogg heeft vandaag twee keer zoveel te vieren. Niet alleen is 4/20 voor hem een speciale dag, maar ook zijn achttiende album From tha Streets 2 tha Suites is vandaag verschenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Funky tracks

Uncle Snoop dropte op 2 april de track Roaches in my Ashtray en maakte twee weken geleden de releasedatum bekend. Vandaag kunnen fans dan eindelijk genieten van het gehele project van de legendarische rapper. Het album is in vergelijking met zijn vorige album I Wanna Thank Me een stuk korter met slechts tien nummers en grijpt qua producties vooral terug naar een klassieke 'west coast-sound'. De meeste tracks kenmerken zich voornamelijk door funky baslijnen en natuurlijk veel referenties naar cannabis.

4/20

From tha Streets 2 tha Suites verschijnt op een bijzondere dag voor de rapper, want 20 april wordt door veel cannabisliefhebbers, waaronder Snoop zelf, gevierd als een feestdag. 4/20 verwijst naar het gebruik van cannabis en wordt in Amerika jarenlang op 20 april gevierd. Het fenomeen is sinds kort ook overgewaaid naar andere landen, zoals Nederland. Vandaag dus dubbel zoveel feest met Snoops nieuwe album!

Ster advertentie
Ster advertentie