Naar homepage
Music

Ares dropt superhard nieuw album 'Langetermijnvisie'

foto: Spotify: Ares
  1. Newschevron right
  2. Ares dropt superhard nieuw album 'Langetermijnvisie'

Brabantse rapper Ares is al jarenlang in de game en is niet zomaar een doodgewone rapper. Met zijn originele sound brengt hij een frisse wind in de Nederlandse rapscene. Vandaag heeft hij zijn vijfde album Langetermijnvisie gedropt. Als je nog geen kennis hebt gemaakt met Ares, gaat daar nu verandering in komen.

Ares

Rens Ottema, oftewel Ares, kreeg in 2012 zijn eerste bekendheid toen hij de finale bereikte van The Next MC van 101Barz. In 2013 bracht hij zijn tweede EP Zolang De Wereld Draait uit, waarna hij als 17-jarige jongen een contract tekende bij muzieklabel Top Notch. Na een paar EP's liep in 2017 de samenwerking met Top Notch ten einde. "Als je jong bent, gebeuren er dingen bij zo'n label die je je niet kunt voorstellen als je uit een klein dorpje in Noord-Brabant komt. Dan raak je een beetje verward en verdwaald van je doel", vertelde de rapper aan 3voor12.

Ares ging independent verder en dropte onder andere de albums Alice en Lotus, en een superharde studiosessie bij 101Barz die viral ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Langetermijnvisie

Langetermijnvisie bestaat uit 17 tracks met een originele sound. Ares' muziek is namelijk geen mainstream hiphop. Zijn muziek is een mix van abstracte melodieën en creatieve flows, waarbij hij met woorden rijmt waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Het album is honderd procent Ares, want er staan geen featurings op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie